.

.

28.5.16

Mayu dah nak habis

Tadi macam nak tulis sesuatu yang serius, ala nak buka diri sikit. Masa tu belum makan tengahari. Ni dah lepas makan tengahari, batal niat tadi.

Apa beza Maryam Abu Ahmad dulu dengan sekarang? Dulu dia memang tak boleh tak apdet blog. Sekarang? Sebulan sekali pun kedekut masa! Ahahaha

Ikutkan nak menulis, so many things can be written here. Tapi tu lah. Kita tak tahu masa depan bagaimana. Tambah-tambah blog bukan lagi medium utama. Mereka lebih suka berada di mukabuku dan burungbiru. Termasuklah Maryam ni.

Yang masih sama, Maryam masih single. Kawan-kawannya dah berkurang nombornya. Sepi? Hmmm.. Selesa sebenarnya menyendiri jauh dari kesesakan manusia. Tapi, dah biasa dengan kesibukan ahli keluarga yang ramai, sedikit sebanyak mati kutu juga lah. Separa introvert barangkali. Saya akan panik dan lost jika terlalu ramai di sekeliling saya.

Mood Ramadhan tak berapa nak ada. Tapi asyik dengar Ramadhan Tajalla. Hihi. Tahun ni moga dipermudahkan nak join tadarus masjid KLCC. Situ je buat lepas asar. Tempat lain? Tak tahu lah. Saya nak je jika ada tadarus petang atau hujung minggu. Tahun ni harap dapat puasa lebih dari separuh. Penuh is better. Nak 10 malam akhir...

Baiklah. Kita berundur dulu. Mayu dah nak habis.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan jejak! :)