.

.

15.7.16

Diari Syawal

Sesungguhnya tahun ni bersyukur kerana tak ada drama macam tahun sebelum ni. Alhamdulillah. Lagipun beraya dengan keadaan demam 😀

Drama diri sendiri tak adalah. Drama orang sekeliling? Banyak. Genre hantu atau horror pun ada. Hahaha saya kena update blog berkenaan.

Hari tu macam banyak nak cerita... Agaknya demam ni lah yang menyebabkan lupa segala benda... Apa pun, enjoy the raya. Yang penting, jangan ganggu emosi saya.

Walaupun permulaan cuti raya dah ada scene jiwa kacau, hari selepasnya ok saja.

Seronok sebab dapat sampaikan duit raya kepada semua orang dalam senarai. Tak tinggal satu pun. Adik-adik lelaki pun dapat bahagian mereka.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan jejak! :)