.

.

23.9.16

Kunyanyikan Lagu Ini...

Playlist lagu tak kira mp3 atau playlist youtube semua nasyid yang tak famous. Saya oldschool? Mungkin. Nasyid-nasyid yang buat diri rasa bersemangat cuma tinggal dari Palestin la kut.

Kadang-kadang, waktu iman kuat, ulang le hafalan walaupun sangkut. Alah, surah-surah lazim tapi tak berapa lazim di lidah saya. Hehe (malu la uols!) mungkin awak lebih banyak hafalan.

Playlist yang sama tak kira gembira atau sedih. Cuma kecenderungan nada nasyid tu memang kesan dari perasaan. Sikit je lah. Rajaa', pengharapan ni selalunya waktu sedih la kan. Tapi, lagu yang sama juga saya akan repeat banyak-banyak-banyak kali tak kira sedih atau gembira.

Perkataan lain, my universal playlist. Lagu tak favor, skip je lah.

Apa tah motif entri blog ni. Gara-gara tajuk keluar dulu lah ni.

Baiklah. Semoga awak dan saya sentiasa jadi hamba yang bersyukur. Selamat malam!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana meninggalkan jejak! :)